Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 19:36 - Селена Гомес отново се лекува от депресия!
Автор: barbados Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 240 Коментари: 0 Гласове:
0



  Лоши новини: Селена Гомес отново се лекува от депресия! Селена Гомес отново се подложи на рехабилитация

Обичаната американска поп дива Селена Гомес се лекува от депресия. Тя кандидатства за лечение на паник атаките в рехабилитационен център в Тенеси. Там певицата иска да се пребори с проблемите, причинени й от автоимунната болест лупус.

Припомняме, че поп звездата се разплака по време на концерт през лятото. Тя призна пред феновете си че не може да се справи с много неща и е много вероятно да се оттегли от сцената завинаги. А причината е тежката болест, която застрашава физическото й оцеляване.

„Много се страхувам, че трябва да преобърна живота си. Да го променя изцяло. Да помисля коя съм аз всъщност”, призна тогава певицата.
Изпълнителката не скри, че е адски разстроена, защото се налага да се раздели с пеенето, музиката, сцената и публиката, и се притеснява, че това може да е завинаги.

Същото съобщение направи тя и в социалните мрежи. А нейната многобройна публика се притесни, че любимката им може и да се оттегли завинаги. Феновете й изразиха съпричастност и тревога за здравето й, защото любимката им се бори с депресията още от тийнейджърските си години.

„Ходя на терапии, защото хората в лицето ми казваха, че съм дебела. Това ме унищожи”, призна още Селена Гомес.Преди три години тя също направи пауза в кариерата си, което предизвика доста спекулации.

Тогава тръгнаха клюките, че е спряла да пее защото е бременна или понеже се бори с депресията до твърдения, че страда още по бившото си гадже Джъстин Бийбър. Оказа се, че причината е болестта лупус, която й е диагностицирана през 2014 г. и с която се бори.

image

Селена Гомес бори депресията в клиника

В момента 24-годишната изпълнителка се намира в частна клиника, близо до Нешвил. Там тя се бори с тревожността, атаките на паника и депресията, причинени именно от страданието си. Това е второто й рехабилитационно лечение. През 2014 г., след турнето си в Австралия, Селена Гомес постъпи да се лекува в Аризона.



Тагове:   селена гомес,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: barbados
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 25070
Постинги: 76
Коментари: 2
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031